Mycket smidig catering i Västerås

Jag måste bara tipsa er om ett ställe jag beställde catering från för ett tag sedan när jag skulle ha lite kalas för några vänner, för det var alldeles fantastiskt gott och dessutom smidigt. Platsen jag pratar om är Sallad & Sånt i Västerås. Maten var fräsch och smakade riktigt bra och en fördel är att du kan beställa catering för allt från fem personer och uppåt från dem.

Smidig beställning och leverans

Det jag föredrog med att beställa från just det här stället var deras smidiga beställningssystem, allting skedde online. Du kan också ringa dem för att skräddarsy menyn utifrån just ditt evenemang. Om du bor i Västerås kan du få din beställning levererad till dig vilket ger dig tid över att fixa annat innan gästerna kommer. Att anlita catering är en stor fördel eftersom du slipper stressa med att fixa maten själv.

Gudomlig mat

Nu kanske du tycker att sallad låter som ett tråkigt alternativ men faktum är att salladerna därifrån var helt outstanding. Jag valde salladen Rostbiffen och det märktes verkligen att den var gjord med kärlek. Till salladerna kan du välja en av kockens hemgjorda såser och jag valde den som rekommenderades till just Rostbiffssalladen; Parmesan/soja. Om du inte vill ha sallad erbjuder restaurangen även ett utbud av wraps och smörgåsar.

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen