Ge bort en stilig klocka i present till din man

Alla älskar väl överraskningar, men hur ofta överraskar vi egentligen våra män? Även en man vill bli bortskämd emellanåt och vad är då bättre än att ge honom en stilig klocka? En klocka är inte bara någonting som visar tiden, det är också en snygg accessoar. Du slår med andra ord två flugor i en smäll genom att ge bort en stilig klocka i present. Men hur vet du vilken klocka du ska ge till din partner?

Stilrent är bra och uppskattas av alla

Att köpa en stilren klocka till din man är någonting som säkerligen kommer att uppskattas, vilket jag vet av egen erfarenhet. Det är förstås du som känner din man bäst och vet vad just han tycker om. Det finns tusentals olika klockor att välja mellan, både på nätet och i fysisk butik. Du kan med andra ord vara säker på att du kommer att hitta en passande variant. Jag kommer även att tipsa dig om just min favorit.

Välj en klocka av hög kvalitet

När du väljer klocka till din man bör du välja en som är av hög kvalitet. Det är bra att köpa en klocka från ett välansett varumärke, så att du vet vad du får. Bra kvalitet behöver inte nödvändigtvis innebära dyrt, det finns högklassiga klockor i alla prisklasser. Ibland kan det löna sig att ta del av recensioner av olika klockor, för att se vad andra användare tyckt om dem, särskilt när det gäller sådant som vattentäthet eller andra funktioner.

Northman Lengi – klockor som skapats från grunden

Min absoluta favorit bland klockmärken är Northman Lengi. De tillverkas av en svensk urmakare och deras klocka finns bara i en modell. Dock har den stora variationsmöjligheter. För det första kan du välja mellan silver eller roségold, och urtavlan är vit och minimalistisk. Du kan dessutom variera klockan på många sätt då det finns tio olika armband. Armbanden är antingen tillverkade av borstad Nubuck eller alligatorkornat kalvläder, givetvis är det äkta. Varför inte själv kombinera ihop den perfekta klockan åt din man?

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen