Lösögonfransar

Långa, täta ögonfransar ger ett fräscht och snyggt intryck. Däremot är det få som föds med perfekta ögonfransar. Som tur är går det att skaffa sig långa flirtiga fransar med hjälp av lösögonfransar. Idag finns det många tekniker och alternativ för den som önskar att ha lösögonfransar. Dels går det att göra en fransförlängning på salong som ger ett hållbart resultat i flera veckor och där har e-handlare de produkter och verktyg som behövs. Det går även att göra det hemma om du bara vill ha lösögonfransarna för en kväll. Förr förknippades lösögonfransar med en onaturlig look men idag går det få ett mycket naturligt resultat. Med lösögonfransar sparar du dessutom tid eftersom mascara inte behövs.

Fransförlängning på salong

När du väljer att göra en fransförlängning hos en certifierad salong får du oftast det bästa resultatet. Det finns flera olika tekniker, varav de vanligaste är singelfransar och volymfransar. Singelfransar är enskilda fransar som limmas fast medan volymfransar består av små grupper av tunna fransar. Volymfransarna ger, som namnet antyder, mer volym och en fylligare effekt än singelfransarna. Singelfransarna är bättre för dig som vill ha ett naturligt resultat. Båda dessa tekniker är skonsamma eftersom de limmas på de riktiga fransarna och inte hämmar franstillväxten. Behandlingen tar från 30 minuter upp till tre timmar beroende på teknik och antal fransar. Resultatet håller cirka 3–4 veckor men ofta längre.

Lösögonfransar hemma

Att använda dig av lösögonfransar som du sätter på hemma är ett billigare alternativ. Resultatet håller dock inte lika länge men det är ett bra alternativ om du bara vill ha fina fransar för en dag eller en kväll. Innan lösögonfransarna limmas på bör övrigt smink vara färdigt, inklusive mascara och annat ögonsmink. Lösögonfransarna fästes sedan på de riktiga fransarna med ett franslim. Det är viktigt att inte limma på ögonlocket. De flesta lösögonfransar avlägsnas med sminkborttagning och kan ibland återanvändas. Om du vill ha ett naturligare resultat går det att klippa till lösögonfransarna till önskad längd och applicerar dem en och en.

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen