Personlig heminredning viktigare än trendig

Att inreda sitt hem är ett sätt att ge uttryck för sin personlighet. När man kliver in i ett personligt inrett hem trivs man direkt och små annorlunda detaljer ger en känsla för vem det är som bor i hemmet. Vem som helst med tillräckligt mycket pengar kan köpa ett färdigt inredningskoncept med allt från möbler till prydnadssaker men känslan blir aldrig densamma som den personligt utvalda och unika stil som du självskapar. Att hitta rätt i djungeln av inredning är inte alltid helt lätt, därför får du här några tips för ett lyckat inredningsprojekt!

Hitta inspiration

Trenderna inom inredning är många och inspirationskällorna ännu fler. Sociala medier som Instagram och Pinterest är en guldgruva när det gäller inspiration, här kan du enkelt söka runt både bland företag och personer efter tips och idéer. Det är lätt att bli överväldigad av det enorma utbudet men försök tänka på vad just du gillar och vad som skulle passa i ditt hem. Ett lantligt kök med vedspis kan förvisso vara underbart men är kanske mindre passande i innerstadstvåan. Inspirationen du samlar behöver inte bara vara specifika saker, utan kan också vara färgskalor,material och stilar som tilltalar dig.

Klassisk bas och personliga detaljer

När man läser lyxiga inredningsmagasin är det lätt att tro att det inte går att inreda vackert utan att göra av med massor av pengar. Låt dig inte nedslås, det är känslan och stilen som räknas – inte prislappen! Många butikskedjor gör inredning inspirerad av stora mer exklusiva designers. Här kan du få samma stil men till ett betydligt lägre pris. Har du lite pengar att spendera, lägg dem hellre på basen i din inredning, till exempel en soffa, och håll det klassiskt. Då kan du sätta din egen touch med hjälp av textilier, loppisfynd och mindre detaljer som lättare kan bytas ut när du vill.

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen